InterAdria SC SERVISNI CENTAR

SERVISNI CENTAR - Ćikovići

InterAdria SC ističe se višegodišnjim iskustvom na području servisa plovila te brodskih i vanbrodskih motora. Servisni radovi su usko specijalizirani za plovila marke Sessa Marine i 2BAR kao i ugradnju i popravak cijele palete Yamaha i Volvo Penta motora.
Servisni centar nalazi se u Kastvu, Ćikovići 73 C, svega 5 km od centra Rijeke i 3 km od centra Opatije. Raspolaže suvremenom i kvalitetnom opremom, a njegovo stručno osoblje jamči sigurnost i pouzdanost izvršenih radova. Vrši usluge popravaka, čišćenja i poliranja, konzervacije, ugradnje dodatne opreme te transporta plovila. Centar raspolaže zatvorenim prostorom od oko 700 m2 u kojem se nalaze radionice, skladišta, uredi te otvorenim prostorom od cca 3000 m2 za smještaj plovila.

77-0

SERVISNI CENTAR - Ćikovići

SERVIS I ODRŽAVANJE PLOVILA

InterAdria servis i održavanje plovila obavlja u skladu s normama proizvođača, a vrši i sve radove vezane za popravke motora u garancijskom roku odobrene od strane proizvođača, generalne popravke motora, dijagnostiku i ugradnju rezervnih dijelova.

Naša usluga održavanja plovila uključuje:

 • Redovito održavanje što podrazumijeva konzervaciju i dekonzervaciju motora, premazivanje i bojanje, zamjenu i popravak istrošenih dijelova, održavanje  elektroničke i navigacijske opreme, te čišćenje plovila.
 • Investicijsko održavanje kao što je ugradnja novih dijelova te radovi na unaprjeđivanju kvalitete i porastu vrijednosti plovila i opreme.
 • Posebno održavanje koje se odnosi na izvanredne radove na zahtjev vlasnika.
f5

ODRŽAVANJE I POPRAVAK TRUPA OD STAKLOPLASTIKE

InterAdria SC jedna je od nekolicine tvrtki s certifikatom Hrvatskog Registra Brodova za popravak brodica i jahti izrađenih od vlakana ojačanih termoaktivnim smolama. Ovaj certifikat potvrda je predanom radu i profesionalnosti koju tvrtka ulaže u području održavanja i popravka trupa, a iziskuje visok stupanj specijalizacije djelatnika.

Usluge održavanja i popravaka trupa uključuju:

 • Popravci gelcoata i poliranje plovila- Stručno osoblje odgovorit će na i najkompleksnije probleme kod oštećenja gelcoata plovila, uklanjanjem i redefiniranjem, te finalnom obradom do potpunog sjaja. Djelatnici pristupaju procesu poliranja plovila individualiziranim pristupom ovisno o oštećenju.
 • Zaštita od osmoze 
 • Izrada antifoulinga (antivegetativnog premaza)
1

KONTROLA ISPRAVNOSTI PLOVILA

Uslijed velikog interesa za provjerom stanja plovila, bilo da je riječ o klijentima koji su zainteresirani za kupnju plovila ili pak onima koji upisuju plovila u registar brodica i jahti, InterAdria SC ponudila je novu uslugu u svojoj paleti, a riječ je o Kontroli tehničke ispravnosti plovila i savjetovanju.

Provjera tehničke ispravnosti plovila uključuje provjeru stanja trupa, strojeva, opreme i uređaja ugrađenih na plovilu, u svrhu utvrđivanja njihova stanja: jesu li propisno održavani i jesu li prikladni s obzirom na namjenu plovila, te ako na njima nisu provedene preinake koje bi mogle bitno utjecati na stanje, svojstva i sigurnost plovila.

Rezultati ispitivanja  govore o ukupnom stanju, eventualnim nedostacima, te akcijama koje valja poduzeti kako bi se navedeni nedostaci otklonili. Nakon objektivne procjene stanja plovila može se pristupiti i procesu utvrđivanja tržišne vrijednosne plovila s obzirom na zatečeno stanje.

Provođenje opće kontrole tehničke ispravnosti preporuča ne samo prilikom kupnje ili registracije plovila, već i u vremenskim intervalima korištenja plovila kako bi vlasnik imao dokaz da je plovilo sigurno za korištenje uz konstantno adekvatno održavanje i servisiranje.

Copy of IMG_2912_web(2)

MOBILNI SERVIS

InterAdria pruža uslugu mobilnog servisa, asistencije 24/7 na svim lokacijama. Mobilni servis podrazumijeva servisnu asistenciju vlasnicima Sessa Marine i 2BAR plovila duž čitavog Jadrana. Ukoliko kvar nije moguće otkloniti na licu mjesta djelatnici InterAdrie mogu transportirati plovilo u servisni centar InterAdrie SC i po izvršenom servisu isporučiti plovilo klijentu na željenu lokaciju, uz mogućnost naplate računa za servisnu uslugu na mjestu preuzimanja.
U voznom parku servisnog centra nalaze se dostavna vozila, kombi vozila, prikolice, te plovila za asistencije na pučini.
Cilj mobilnog servisa i transportne usluga je pružanje kompletne, brze i pouzdane usluge.

TRANSPORT

InterAdria vrši samostalan transport novih i rabljenih plovila u tuzemstvu i inozemstvu uz asistenciju oko pribavljanja potrebne dokumentacije. Također, u suradnji sa poslovnim partnerima vrši transport plovila većih dimenzija kopnenim putem.
U voznom parku servisnog centra nalaze se dostavna vozila, kombi vozila, prikolice, te plovila za asistencije na pučini.

NAUTIC SHOP

Nautic shop – trgovina nautičkom opremom nalazi se u sklopu InterAdria servisnog centra u Kastvu.

Iz bogatog asortimana može se istaknuti Yamaha marine program s Yamaha vanbrodskim motorima. Ovi četverotaktni motori vodeći su u svojoj klasi s nizom prednosti: lako rukovanje, ekonomična potrošnja i niska razina ispušnih plinova. Uz njih su nezaobilazna ulja i masti kao što su Yamalube 4-stroke engine oils, gear oils.

Osim rezervnih dijelova za Yamahine motore u ponudi Nautic shop-a nalaze se rezervni dijelovi za Volvo Penta i Yanmar motore. Također su prisutni i vrlo popularni i praktični Yamahini gumenjaci koji omogućuju stabilnu i udobnu plovidbu, a koriste se i kao tenderi za veća plovila.

Tu je i oprema za sportove na vodi: skuteri, skije, banane, tube, prsluci. Od ribičke opreme Nautic shop u ponudi ima štapove, role, najlone, udice, olova i različite varalice.

Iz ostalog asortimana ovdje se može pronaći oprema za sidrenje: sidra, bokobrani, konopi; oprema za spašavanje, prsluci, brodska elektrika i kozmetika.

nautic_banner

PRODAJA PLOVILA

Ured prodaje nalazi se u sklopu InterAdria servisnog centra u Kastvu na adresi Ćikovići 73 C. U ekskluzivnom salonu koji se prostire na površini od 120 četvornih metara možete razgledati najnoviju ponudu Yamaha vanbrodskih motora, kao i nove modele Sessa Marine plovila i 2BAR gumenjaka. Osim prodaje novih plovila u ponudi su i rabljena plovila iste tvrtke sa garancijom, te široku paletu prateće opreme. Pružamo i niz ostalih usluga kao što su: posredovanje, uvoz, izvoz, osiguranje i registracija plovila. Naši djelatnici svome poslu pristupaju s velikim entuzijazmom i predanošću sa ciljem zadovoljavanja potreba klijenata, stoga im se uvijek možete obratiti.

Kompletna usluga na jednome mjestu osnovni je moto tvrtke InterAdria SC.

unnamed

SERVIS I ODRŽAVANJE BRODSKIH I VANBRODSKIH MOTORA

Ovlašteni servis i distributer brodskih i vanbrodskih motora i prateće opreme:

Prodaja, servis i održavanje Yamaha motora

Ovlašteni servis i distributer Yamaha vanbrodskih motora i prateće opreme

Održavanje, servis i prodaja VOLVO PENTA motora

Ovlašteni servis i distributer VOLVO PENTA motora i prateće opreme

ZAKAŽI SERVIS

  Name/Ime

  Email

  Phone/Broj telefona

  Make/Model

  Mileage/Kilometri (optional)

  Best time/Najprikladnije vrijeme

  Interadria SC d.o.o. can collect my name, email adress and telephone number to contact me regarding my inquiry.
  Pristajem da Interadria SC d.o.o. prikupi moje sljede?e podatke ime i prezime, e-mail i telefonski broj, kako bi me mogli kontaktirati u svezi upita za servis plovila.
  I consent/Pristajem


  By submitting this form you will be contacted within 48 hours by a service advisor. Slanjem ovog obrasca u roku od 48 sati kontaktirati ?e vas naš servisni savjetnik.
  RADNO VRIJEME
  Ponedjeljak 8:00 am - 4.00 pm
  Utorak 8:00 am - 4.00 pm
  Srijeda 8:00 am - 4.00 pm
  Četvrtak 8:00 am - 4.00 pm
  Petak 8:00 am - 4.00 pm
  Subota 8:00 am - 1.00 pm
  Nedjelja Closed
  Imate li pitanje? Nazovite danas!
  +385 (0)51 704 178

  Open chat
  1
  Need help?
  Hello
  Can we help you?