Sanjate o vlastitom plovilu?

Travanj 10, 2020

Dolaskom toplijih, sunčanih dana počinjete razmišljati o ljetu, moru i odmoru. No, dolazite do problema kada se suočite sa stvarnošću i shvatite da nemate plovilo na kojem bi ostvarili te lijepe ljetne trenutke.

Ne brinite, pomoću našeg stručnog tima te našeg sales managera Kristiana Brnečića, brzo ćete pronaći vaše idealno plovilo. On će vam predložiti, kao osoba sa širokim spektrom znanja o plovilima, koji je vaš najbolji izbor. Svi želimo imati plovilo koje je kao stvoreno u našoj mašti, ali u većini slučajeva postoje neki aspekti koji nas odvuku od pravih smjernica kod kupnje plovila, a tu ćemo vam mi svakako pomoći.

Kod kupnje plovila bitno je birati plovilo koje odgovara vašem načinu života, te ponajviše onome što volite vi i vaši najdraži suputnici. Definitivno treba obratiti pažnju kod toga kakav tip plovila zadovoljava sve vaše želje koje imate kao preduvijet kupnji.

Da li tražite sportske linije plovila s jačim motorima koje su podizači adrenalina, ili ste ipak tip za laganu vožnju i komfornije plovilo kojim bi uživali u prirodnim ljepotama. Volite li loviti ribe i aktivno roniti ili ljenčariti na suncu i roštiljati? Sve ove opcije su zanimljive na svoj način, idući korak je na vama da dobro rezimirate sve bitne smjernice i donesete najbolju konačnu odluku.

Nadamo se da ćete u nadolazećoj sezoni uživati na svom plovilu iz snova i to što prije!

KRISTIAN BRNEČIĆ

Sales Manager

+385 (0)91 215 44 86

kristian@interadria.hr

www.interadria.hr